Nunta de Aur și Argint 2015 în Copșa Mică Reviewed by CD on . Marți, 1 Decembrie 2015, Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit cea de-a XI-a ediţie a “Nunţi Marți, 1 Decembrie 2015, Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit cea de-a XI-a ediţie a “Nunţi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Nunta de Aur și Argint 2015 în Copșa Mică

Nunta de Aur și Argint 2015 în Copșa Mică

Nunta de Aur și Argint 2015 în Copșa Mică

Marți, 1 Decembrie 2015, Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit cea de-a XI-a ediţie a “Nunţii de Aur şi de Argint”.
La celebrarea a 50 respectiv 25 ani de la căsătorie, de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, un cuplu „de aur” şi 6 cupluri „de argint” prezente, au confirmat faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni. Alături de cuplurile de aur si de argint s-au aflat naşi, rude și prieteni, în total fiind prezente la aniversare peste 60 de persoane.
Evenimentul a fost deschis la ora 11 de către domnul Primar, Mihalache Daniel Tudor, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 50 respectiv 25 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului nostru. A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții ortodocși şi evanghelici şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde toate cele 7 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurile prezente și invitații acestora au închinat un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, alături de primarul şi viceprimarul oraşului, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani.
Cuplurilor sărbătorite li s-au înmânat și anul acesta tradiţionalele diplome, sticle de șampanie personalizate și o poză înrămată a cuplului la această aniversare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus