Balul Seniorilor din Copșa Mică Reviewed by CD on . Sâmbătă s-a desfășurat cea de a X-a ediţie a balului organizat de „Sfatul Bătrânilor”. Organizaţia Sfatul Bătrânilor din Copşa Mică este constituită din persoan Sâmbătă s-a desfășurat cea de a X-a ediţie a balului organizat de „Sfatul Bătrânilor”. Organizaţia Sfatul Bătrânilor din Copşa Mică este constituită din persoan Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Balul Seniorilor din Copșa Mică

Balul Seniorilor din Copșa Mică

Balul Seniorilor din Copșa Mică

Sâmbătă s-a desfășurat cea de a X-a ediţie a balului organizat de „Sfatul Bătrânilor”. Organizaţia Sfatul Bătrânilor din Copşa Mică este constituită din persoane în vârstă de peste 45 de ani, în majoritate pensionari, astăzi peste 14 la număr, care au ales să-şi organizeze în comun timpul liber. Pe lângă activităţile de divertisment (pescuit, şah, table) sau excursii (mănăstiri, muzee, obiective turistice) pe care le organizează pentru membrii săi, Sfatul Bătrânilor este un partener constant al primăriei oraşului într-o serie de evenimente: Ziua Eroilor, Sărbătoarea Ionilor, Târgurile de Crăciun şi de Paşti, etc. Anul acesta, la momentul aniversar au ținut să fie alături de ei și o delegație a organizției similare din Agnita, înfrațită cu organizația copșeană, împreună desfășurând diverse activități în comun pe parcursul întregului an.
Balul Seniorilor reprezintă momentul de bilanţ a 10 ani plini de activităţi (peste 350) desfăşurate de membrii Sfatului Bătrânilor pentru cetăţenii oraşului Copşa Mică, începând cu preşcolarii de la grădiniţă şi terminând cu veteranii de război. Prezenţa domnului primar şi a domnului viceprimar la acest eveniment a însemnat acordarea respectului cuvenit acestor oameni implicaţi în viaţa localităţii şi garanţia susţinerii reciproce pe viitor în activităţile desfăşurate spre binele tuturor cetăţenilor oraşului.
Primarul oraşului îşi exprimă speranţa că în rândurile acestei organizaţii vor intra cât mai mulţi oameni dornici să se implice în activităţile de voluntariat desfăşurate an de an sub atenta coordonare a domnului Iuliu Domşa, preşedintele „Sfatului Bătrânilor”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus