O nouă ediție Round Table, la Sibiu Reviewed by CD on . O nouă ediție Round Table aduce la Sibiu doi artiști cunoscuți, două nume sonore care și-au dedicat viața scenei: soprana Felicia FIlip și regizorul Cristian Mi O nouă ediție Round Table aduce la Sibiu doi artiști cunoscuți, două nume sonore care și-au dedicat viața scenei: soprana Felicia FIlip și regizorul Cristian Mi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție Round Table, la Sibiu

O nouă ediție Round Table, la Sibiu

O nouă ediție Round Table, la Sibiu

O nouă ediție Round Table aduce la Sibiu doi artiști cunoscuți, două nume sonore care și-au dedicat viața scenei: soprana Felicia FIlip și regizorul Cristian Mihăilescu. Invitații vor împărtăși publicului momente importante ale evoluției lor artistice și vor vorbi despre pasiunea care i-a îndeamnat să exceleze în domeniul artei scenice. Discuția va fi moderată de jurnalista Oana Ciucă Lázár.

În completarea spectacolului-conferință, trei invitați speciali din Japonia vor susține un mini-recital. Programul include lucrări de Nebojsa Jovan Zivkovic, Igor Stravinski și Johann Sebastian Bach și pune în evidență trei instrumente distincte: marimba, clarinetul și violoncelul.

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile și se realizează în urma unei rezervări la adresa: rezervari.ucimr@gmail.com.

Evenimentul va fi transmis și în direct prin intermediul televiziunii culturale online EnjoyTV Romania, pe Facebook și pe YouTube.

Round Table Sibiu este un proiect inițiat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus