Peste 4.000 de cadouri pentru copiii din Mediaș și Ighișul Nou Reviewed by CD on . Ca în fiecare an, copiii din grădinițele și școlile generale din Mediaș și Ighișul Nou vor primi cadouri din partea Asociației Kleiner Prinz din Germania, prin Ca în fiecare an, copiii din grădinițele și școlile generale din Mediaș și Ighișul Nou vor primi cadouri din partea Asociației Kleiner Prinz din Germania, prin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 4.000 de cadouri pentru copiii din Mediaș și Ighișul Nou

Peste 4.000 de cadouri pentru copiii din Mediaș și Ighișul Nou

Peste 4.000 de cadouri pentru copiii din Mediaș și Ighișul Nou

Ca în fiecare an, copiii din grădinițele și școlile generale din Mediaș și Ighișul Nou vor primi cadouri din partea Asociației Kleiner Prinz din Germania, prin intermediul Primăriei Mediaș. Astfel, începând cu data de 4 decembrie, edili Primăriei au vizitat unitațile de învațamânt din municipiul nostru, urmând ca pâna în data de 12 decembrie fiecare copil să primească un cadou din partea mosului.

,, Suntem bucuroși că în priajma sărbătorilor de Crăciun putem face atâția copii fericitii, multumim tuturor grădinițelor și școlilor pentru primirea pe care ne-au facut-o și pentru colindele frumoase care na- au emoționat și ne-a umplut sufletul de bucurie ”, a declarat viceprimarul George Petrescu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus