Olimpicii din Mediaș, premiați pentru rezultatele obținute Reviewed by CD on . Edilii municipiului Mediaş au premiat vineri seară într-un cadru festiv în sala “Daniel Thellmann“ 167 de elevi care au obţinut rezultate excepţionale la concur Edilii municipiului Mediaş au premiat vineri seară într-un cadru festiv în sala “Daniel Thellmann“ 167 de elevi care au obţinut rezultate excepţionale la concur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Olimpicii din Mediaș, premiați pentru rezultatele obținute

Olimpicii din Mediaș, premiați pentru rezultatele obținute

Olimpicii din Mediaș, premiați pentru rezultatele obținute

Edilii municipiului Mediaş au premiat vineri seară într-un cadru festiv în sala “Daniel Thellmann“ 167 de elevi care au obţinut rezultate excepţionale la concursurile sau olimpiadele naţionale şi internaţionale pe parcursul anului, dar şi sportivii cu rezultate deosebite. În acest fel, Primăria şi Consiliul Local Mediaş au continuat şi în acest an premierea elevilor olimpici şi susţinerea materială a elevilor cu rezultate şcolare deosebite.

“Ne bucurăm de faptul că de la an la an premiem tot mai mulți elevi și sportivi de excepție ai Mediașului. Acest lucru înseamnă că avem elevi cu rezultate deosebite și ne bucurăm pentru că putem să îi premiem la fiecare sfârșit de an”, a declarat primarul Mediașului, Teodor Neamțu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus