Pirotehnicienii sibieni, la datorie în minivacanța de Sf.Maria Reviewed by CD on . Pe perioada minivacanței de Sf.Maria, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru„ al județului Sibiu a desfășurat do Pe perioada minivacanței de Sf.Maria, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru„ al județului Sibiu a desfășurat do Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pirotehnicienii sibieni, la datorie în minivacanța de Sf.Maria

Pirotehnicienii sibieni, la datorie în minivacanța de Sf.Maria

Pirotehnicienii sibieni, la datorie în minivacanța de Sf.Maria

Pe perioada minivacanței de Sf.Maria, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru„ al județului Sibiu a desfășurat două misiuni pirotehnice în urma apelurilor venite pe numărul de urgență 112.
Prima misiune s-a desfășurat în data de 16 august a.c., în jurul orei 16:00 și sesiza identificarea unui proiectil în zona montană a localității Avrig. Misiunea specialiștilor pirotehnici a fost una de durată datorită accesului în zona în care se afla proiectilul. Intervenția s-a încheiat în siguranță, proiectilul perforant de război de calibrul 76 mm fiind ridicat, transportat și depozitat în vederea distrugerii ulterioare.
A doua misiune s-a desfășurat în data de 17 august a.c., în jurul orei 20:00 și anunța descoperirea unui proiectil în zona localității Porumbacu de Sus. Specialiștii pirotehnici s-au deplasat prompt la fața locului procedând la cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a unui proiectil exploziv, calibrul 100 mm.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus