Autoturismele abandonate în Sibiu, ridicate de reprezentanții primăriei Reviewed by CD on . Primăria Sibiu continuă să elibereze domeniului public de autovehiculele abandonate în locuri de parcare, pe terenuri virane sau chiar pe spații verzi. La încep Primăria Sibiu continuă să elibereze domeniului public de autovehiculele abandonate în locuri de parcare, pe terenuri virane sau chiar pe spații verzi. La încep Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturismele abandonate în Sibiu, ridicate de reprezentanții primăriei

Autoturismele abandonate în Sibiu, ridicate de reprezentanții primăriei

Autoturismele abandonate în Sibiu, ridicate de reprezentanții primăriei

Primăria Sibiu continuă să elibereze domeniului public de autovehiculele abandonate în locuri de parcare, pe terenuri virane sau chiar pe spații verzi.

La începutul anului au fost identificate 382 de autovehicule pe care proprietarii le-au abandonat pe domeniul public. În urma somațiilor transmise de serviciul abilitat,183 au fost ridicate de proprietarii lor. Un număr de 46 de autovehicule au fost ridicate din teren de către Serviciul de Administrare a Domeniului Public, alte 25 urmând să fie ridicate după finalizarea procedurilor legale. Pentru restul de 128 sunt încă în curs procedurile de somare a proprietarilor și trecerea în proprietatatea municipiului a celor nerevendicate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus