Pompierii sibieni, alături de cetățenii afectați de inundații Reviewed by CD on . Pe timpul ultimei nopți, pe lângă misiunile de salvare și evacuare desfășurate de către pompierii sibieni, peste 130 de pompieri din cadrul ISU Sibiu și inspect Pe timpul ultimei nopți, pe lângă misiunile de salvare și evacuare desfășurate de către pompierii sibieni, peste 130 de pompieri din cadrul ISU Sibiu și inspect Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii sibieni, alături de cetățenii afectați de inundații

Pompierii sibieni, alături de cetățenii afectați de inundații

Pompierii sibieni, alături de cetățenii afectați de inundații

Pe timpul ultimei nopți, pe lângă misiunile de salvare și evacuare desfășurate de către pompierii sibieni, peste 130 de pompieri din cadrul ISU Sibiu și inspectoratele aflate în sprijin, au acționat cu ajutorul a peste 10 autospeciale și aproape 20 de motopompe pentru evacuarea apei din 36 de gospodarii, 21 dintre acestea aflate în localitatea Târnava și 15 în localitatea Boian.

În continuare, pompierii sibieni rămân mobilizați în localitatea Boian pentru îndepărtarea efectelor produse de inundații, și vor continua acțiunile e evacuare a apei din gospodăriile cetățenilor afectați până la restabilirea stării de normalitate.

În total, pe toată durata manifestării Codului portocaliu de inundații și pana la aceasta ora, pompierii din cadrul ISU Sibiu și celorlalte cinci inspectorate aflate în sprijin au intervenit pentru evacuarea apei din 59 de gospodarii inundate, aflate pe raza localităților Sura Mica, Săcel, Târnava, Copșa Mică, Boian și Săliște. De asemenea, 2 persoane au fost salvate de viitura dintr-un autoturism, peste 200 de persoane au fost evacuate din locuințe și afectate peste 400 de ha de teren.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus