O nouă ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs se desfășoară în Sibiu Reviewed by CD on . Cea de-a 15-a ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs reunește la Sibiu 53 de națiuni din toate colțurile globului. La start se vor alinia competitori Cea de-a 15-a ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs reunește la Sibiu 53 de națiuni din toate colțurile globului. La start se vor alinia competitori Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs se desfășoară în Sibiu

O nouă ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs se desfășoară în Sibiu

O nouă ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs se desfășoară în Sibiu

Cea de-a 15-a ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs reunește la Sibiu 53 de națiuni din toate colțurile globului. La start se vor alinia competitori din Marea Britanie, Australia, Germania, Austria, Rusia, Franța, Mexic, Statele Unite, Malaezia, Indonezia, Japonia, Niger, Chile, Peru, Coreea de Sud, Venezuela, Insulele Virgine, ș.a. Aceștia vor fi împărțiți în patru clase de performanță: Iron, Bronze, Silver și Gold.

O noutate o reprezintă, anul acesta, prezentarea echipelor. Luni, 23 iulie, începând cu ora 16.30 va avea loc o paradă festivă pe strada Nicolae Bălcescu la care vor participa reprezentanți ai fiecărei națiuni prezente la Red Bull Romaniacs 2018. Manifestarea se va încheia în Piața Mare unde, rând pe rând, fiecare rider va urca pe scenă. Va urma apoi o sesiune demo pe circuitul Prologului la care vor participa motocicliștii din clasa Gold.

Raliul se va desfășura pe durata a cinci zile în perioada 24-28 iulie. Prima zi este destinată bine-cunoscutului Prolog de pe bulevardul Corneliu Coposu unde riderii se vor întrece pe un traseu extrem de dificil și de spectaculos. Evenimentul va avea loc marți, 24 iulie, începând cu ora 8.30, când se vor desfășura calificările claselor Bronze, Silver și Gold. Cei mai rapizi 35 de concurenți din fiecare clasă vor lua startul în finalele care încep la ora 17.

Vor urma apoi patru zile de offroad în munții Carpați. Traseele vor ajunge la unele dintre cele mai înalte altitudini din istoria competiției.

Red Bull Romaniacs este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Hai la Mișcare, Asociația Club Sportiv Crazy Bike Sibiu și susținut de Primăria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus