Prins în flagrant în timp ce tăia arbori Reviewed by CD on . La data de 19 septembrie, în jurul orei 1400, Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Agnita aflaţi în patrulare pe raza localităţii Metiş, au observat în zona La data de 19 septembrie, în jurul orei 1400, Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Agnita aflaţi în patrulare pe raza localităţii Metiş, au observat în zona Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prins în flagrant în timp ce tăia arbori

Prins în flagrant în timp ce tăia arbori

Prins în flagrant în timp ce tăia arbori

La data de 19 septembrie, în jurul orei 1400, Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Agnita aflaţi în patrulare pe raza localităţii Metiş, au observat în zona păşunatului împădurit al localităţii o persoană de sex masculin care părea să taie arbori.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un localnic în vârstă de 32 de ani, care tăiase 5 cioate, de esenţă frasin şi salcâm şi 1,1 mc material lemnos rezultat în urma tăierii ilegale. Materialul lemnos a fost ridicat şi predat în custodia pădurarului din cadrul O.S. Agnita.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 107 din Legea nr. 46/2008.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus