A părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu Reviewed by CD on . La data de 15 septembrie, în jurul orei 1720, pe Șos. Alba Iulia din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier, un pieton fiind accidentat pe trecerea pent La data de 15 septembrie, în jurul orei 1720, pe Șos. Alba Iulia din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier, un pieton fiind accidentat pe trecerea pent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu

A părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu

A părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu

La data de 15 septembrie, în jurul orei 1720, pe Șos. Alba Iulia din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier, un pieton fiind accidentat pe trecerea pentru pietoni, iar șoferul implicat în accident nu a anunțat Poliția și nu a rămas la locul accidentului. Familia minorul accidentat a sesizat prin 112 Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și s-au prezentat la UPU Luther.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat conducătorul auto și au stabilit că accidentul s-a produs pe strada Șoseaua Alba Iulia, pe trecerea pentru pietoni semaforizată situată în zona complexului comercial din cartierul Turnișor. Conducătorul auto (un bărbat de 24 de ani din Vâlcea) nu a acordat prioritate de trecere minorului de 16 ani, aflat în traversare pe culoarea verde a semaforului electric, accidentându-l ușor.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și părăsirea locuui accidentului fără încuviințarea Politiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus