Problemele vârstnicilor, în atenția autorităților din județul Sibiu Reviewed by CD on . Astăzi, 24 februarie, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, domnul subprefect Sebastian Șebu a condus ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civ Astăzi, 24 februarie, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, domnul subprefect Sebastian Șebu a condus ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Problemele vârstnicilor, în atenția autorităților din județul Sibiu

Problemele vârstnicilor, în atenția autorităților din județul Sibiu

Problemele vârstnicilor, în atenția autorităților din județul Sibiu

Astăzi, 24 februarie, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, domnul subprefect Sebastian Șebu a condus ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.
În cadrul ședinței, Direcția de Asistență Socială Mediaș a oferit o prezentare despre Beneficiile de asistență socială pentru personale vârstnice de pe raza municipiului Mediaș și problematica acestei categorii de beneficiari în prezent. Astfel, conform prezentării, la nivelul Consiliului Local Mediaș au fost stabilite măsuri de suport și sprijin pentru persoanele vârstnice care au fost puse în aplicare de către D.A.S. Mediaș și anume :
• premierea (sub forma acordării unor drepturi bănești şi a unor diplome, într-un cadru festiv) persoanelor vârstnice care împlinesc 80 de ani de viață – 289 de persoane premiate în anul 2022
• premierea (sub forma acordării unor drepturi băneşti şi a unor diplome, într-un cadru festiv)familiilor care au aniversat 50 de ani de căsătorie – 110 familii premiate în anul 2022.
• premierea persoanelor care au împlinit 100 ani – 4 persoane premiate în anul 2022.
• Organizarea evenimentului Revelionul pensionarilor, în colaborare cu Asociaţia Pensionarilor din municipiul Mediaş şi Asociația SFATUL BĂTRÂNILOR Mediaș, – D.A.S. Mediaş a finanţat jumătate din preţul meniului, pentru 402 persoane vârstnice.
De asemenea, D.A.S. Mediaș oferă beneficiarilor de pe raza UAT Mediaș și alte servicii de asistență socială.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus