Bilanțul controalelor efectuate de polițiștii sibieni în weekend Reviewed by CD on . În perioada 25 - 26 februarie a.c., poliţiştii sibieni au constatat 6 infracţiuni la regimul rutier, au reţinut 41 de permise de conducere, au retras 35 de cert În perioada 25 - 26 februarie a.c., poliţiştii sibieni au constatat 6 infracţiuni la regimul rutier, au reţinut 41 de permise de conducere, au retras 35 de cert Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Bilanțul controalelor efectuate de polițiștii sibieni în weekend

Bilanțul controalelor efectuate de polițiștii sibieni în weekend

Bilanțul controalelor efectuate de polițiștii sibieni în weekend

În perioada 25 – 26 februarie a.c., poliţiştii sibieni au constatat 6 infracţiuni la regimul rutier, au reţinut 41 de permise de conducere, au retras 35 de certificate de înmatriculare şi au aplicat 547 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 140.000 de lei.

Exemple semnificative:

La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 01,40, pe raza localităţii Şura Mică, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus de către un medieşean în vârstă de 22 de ani.

Poliţiştii au constatat în urma verificărilor că dreptul tânărului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul penal.

La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 00,15, pe raza comunei Bârghiş, la intrarea în satul Ighişu Vechi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Agnita au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat şoferului unui autoturism condus pe DJ 106. Bărbatul şi-a continuat însă deplasarea, oprind la o distanţă de aproximativ 500 de metri după ce a fost urmărit de echipajul de poliţie.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că şoferul este un localnic în vârstă de 29 de ani, a cărui testare alcoolscopică a indicat un rezultat de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoţit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în continuare fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 13,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului au depistat un arădean în vârstă de 33 de ani în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza localităţii Apoldu de Sus. Mai mult decât atât, poliţiştii au constatat că numărul de înregistrare aplicat pe autoturism este unul fals, acesta fiind atribuit unui alt vehicul.
Pe numele arădeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea unui autovehicul cu număr fals de înregistrare.

La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 21,45, în Şelimbăr, în timp ce conducea un autoturism pe strada Doamna Stanca, un braşovean în vârstă de 50 de ani a pătruns pe contrasens acroşând uşor un alt autoturism condus regulamentar din sens opus.
Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a braşoveanului a indicat un rezultat de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus