Razii în municipiul Sibiu și în Șelimbăr Reviewed by CD on . În nopțile de 28/29 și 29/30 iulie a.c., polițiștii sibieni au desfășurat razii pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru creșterea g În nopțile de 28/29 și 29/30 iulie a.c., polițiștii sibieni au desfășurat razii pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru creșterea g Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Razii în municipiul Sibiu și în Șelimbăr

Razii în municipiul Sibiu și în Șelimbăr

Razii în municipiul Sibiu și în Șelimbăr

În nopțile de 28/29 și 29/30 iulie a.c., polițiștii sibieni au desfășurat razii pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr (zona cartierului Avantgarden, Prelungirea Mihai Viteazu, Dedeman).

În acțiuni au fost angrenați polițiști din cadrul Secției de Poliție Urbană Sibiu, din cadrul Biroului Rutier Sibiu și din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, alături de care au acționat polițiști din cadrul Centrului Chinologic „Doctor Aurel Greblea” Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 350 de persoane, fiind verificate și controlate 135 de autovehicule.

Polițiștii sibieni au constatat 5 infracțiuni, dintre care 4 infracțiuni la regimul rutier și 1 infracțiune de deținere substanțe psihoactive, și au aplicat 58 de sancțiuni contravenționale, dintre care 56 pentru încălcarea normelor care reglementează circulația pe drumurile publice, și anume 2 pentru conducere sub influența alcoolului, 3 pentru conducere agresivă, 1 pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului, 12 pentru modificări neomologate la sistemul de evacuare a noxelor, 11 pentru depășirea pragului fonic în mers, 2 pentru lipsa elementelor de caroserie, 2 pentru lipsa RCA și 23 pentru alte abateri.

Au fost reținute 9 permise de conducere dintre care 2 ca urmare a infracțiunilor constatate, 2 pentru conducere sub influența alcoolului, 3 pentru conducere agresivă, unul pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului și un permis pentru alte abateri.

Totodată, au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare, dintre care 12 pentru modificări neomologate, 11 pentru depășirea pragului fonic, 2 pentru lipsa elementelor de caroserie și 2 pentru lipsă RCA. Au fost ridicate 2 seturi de plăcuțe cu număr de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus