Reținut de polițiștii din Cisnădie după ce a fost depistat la volan fără a deține permis de conducere Reviewed by CD on . La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 20,30, pe strada Țesătorilor din orașul Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pent La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 20,30, pe strada Țesătorilor din orașul Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținut de polițiștii din Cisnădie după ce a fost depistat la volan fără a deține permis de conducere

Reținut de polițiștii din Cisnădie după ce a fost depistat la volan fără a deține permis de conducere

Reținut de polițiștii din Cisnădie după ce a fost depistat la volan fără a deține permis de conducere

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 20,30, pe strada Țesătorilor din orașul Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce.

În consecință, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Deoarece tânărul se afla sub măsura controlului judiciar, fiind cercetat cu privire la săvârșirea altor fapte penale, polițiștii au luat măsura reținerii cisnădianului pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus