Șantiere deschise în Sibiu Reviewed by CD on . Șantierele din oraș s-au deschis odată ce starea vremii a permis. Constructorii au primit avizul Comisiei de Circulație pentru reluarea lucrărilor de modernizar Șantierele din oraș s-au deschis odată ce starea vremii a permis. Constructorii au primit avizul Comisiei de Circulație pentru reluarea lucrărilor de modernizar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șantiere deschise în Sibiu

Șantiere deschise în Sibiu

Șantiere deschise în Sibiu

Șantierele din oraș s-au deschis odată ce starea vremii a permis. Constructorii au primit avizul Comisiei de Circulație pentru reluarea lucrărilor de modernizare pe străzile nefinalizate anul trecut. De asemenea, se vor executa lucrări de reparații pe cele care necesită intervenție după perioada iernii.

La începutul lucrărilor, primarul Astrid Fodor a vizitat șantierele din oraș: „Am dorit să văd situația străzilor după sezonul rece și să mă asigur personal că lucrările vor demara într-un mod corespunzător. Având în vedere ploile dese caracteristice acestui sezon, am atenționat constructorii să ia măsuri pentru asigurarea accesului locatarilor în curți și să monteze podețe. De asemenea, un alt aspect important pe care am insistat a fost ca aceștia să se asigure că mașinile care părăsesc șantierele au roțile curățate. Acest lucru va fi verificat de Poliția Locală, care va proceda la aplicarea de sancțiuni în caz de nerespectare”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus