Sărbătoare în comuna Șura Mare Reviewed by CD on . În acest week-end a avut loc prima ediție a festivalului „Fiii satului Șura Mare – Hamba. In memoriam Daniel Rosalim”. La festival a fost prezent și vicepreședi În acest week-end a avut loc prima ediție a festivalului „Fiii satului Șura Mare – Hamba. In memoriam Daniel Rosalim”. La festival a fost prezent și vicepreședi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sărbătoare în comuna Șura Mare

Sărbătoare în comuna Șura Mare

Sărbătoare în comuna Șura Mare

În acest week-end a avut loc prima ediție a festivalului „Fiii satului Șura Mare – Hamba. In memoriam Daniel Rosalim”. La festival a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

„Mă bucur că și în comuna dumneavoastră s-a realizat o inițiativă deosebită și anume aceea de a se organiza o zi, care să fie a dumneavoastră, a celor care locuiți în Șura Mare și în Hamba. Îl felicit pe domnul primar și pe toată echipa care a contribuit și a făcut posibilă organizarea acestui eveniment. Astăzi este doar începutul, este prima ediție și sunt sigur că vor continua multe ediții de acum încolo, pentru că numele lui Daniel Rosalim merită să fie amintit mai ales că a fost un nume strâns legat de tot ceea ce înseamnă tradiție în comuna dumneavoastră.”

Credit foto: Sibiul în imagini

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus