Mandate puse în aplicare de către poliţiştii sibieni Reviewed by CD on . La data de 17 august a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă emis La data de 17 august a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă emis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mandate puse în aplicare de către poliţiştii sibieni

Mandate puse în aplicare de către poliţiştii sibieni

Mandate puse în aplicare de către poliţiştii sibieni

La data de 17 august a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă emis pe numele unui minor, în vârstă de 14, domiciliat în Mediaş. Faţă de acesta, Tribunalul Sibiu – Secţia Penală a dispus prin încheierea penală din data de 17.08.2021 înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv.

În momentul emiterii mandatului de arestare preventivă, minorul se afla în custodia poliţiştilor ca urmare a încălcării cu rea-credinţă a măsurii preventive a arestului la domiciliu şi prezentării acestuia la Tribunalul Sibiu .

Minorul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 16:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sălişte au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 29 ani din Mag.

Pe numele bărbatului, identificat de către poliţişti la domiciliul său din Mag, Judecătoria Sibiu a emis mandat de punere în executare a pedepsei închisorii din 17.08.2021, fiind condamnat la executarea pedepsei închisorii de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Acesta a fost încarcerat în cadrul Penitenciarului Aiud, judeţul Alba.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus