Sărbătoarea Ionilor la Copșa Mică Reviewed by CD on . Cea de a XV-a ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, s-a Cea de a XV-a ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, s-a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sărbătoarea Ionilor la Copșa Mică

Sărbătoarea Ionilor la Copșa Mică

Sărbătoarea Ionilor la Copșa Mică

Cea de a XV-a ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, s-a desfăşurat pe data de 7 ianuarie 2019. Conform tradiţiei, ca în fiecare an, la eveniment s-au reunit cetăţenii care şi-au serbat numele sfânt împreună cu familiile, prietenii şi cunoştinţele, la un pahar de vin fiert, o cană de ceai şi o felie de cozonac. Nu au lipsit de la această sărbătoare nici oficialităţile oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice, Poliţiştii locali, Pompierii voluntari ai oraşului.
Focul de tabără, specific acestui eveniment, a fost aprins la ora 18:15 de dl Vanga Ioan, un senior de 75 ani, desemnat de Sfatul Bătrânilor ca reprezentatul de onoare al sărbătoriţilor pe acest an, după care toţi invitaţii au cântat în jurul focului tradiţionalul “La Mulţi Ani!”.
Cu acest eveniment sau încheiat Sărbătorile de iarnă, începute anul trecut pe 5 decembrie, cu sărbătoarea Sfântului Nicolae.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus