Sărbătoarea Ionilor la Copșa Mică Reviewed by CD on . Cea de a XI-a ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, se Cea de a XI-a ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, se Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sărbătoarea Ionilor la Copșa Mică

Sărbătoarea Ionilor la Copșa Mică

Sărbătoarea Ionilor la Copșa Mică

Cea de a XI-a ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, se va desfăşura azi,  7 ianuarie 2015. Conform tradiţiei, ca în fiecare an, la eveniment se vor reuni cetăţenii care îşi serbează numele sfânt împreună cu familiile, prietenii şi cunoştinţele, la un pahar de vin fiert, o cană de ceai şi o felie de cozonac. Nu vor lipsi de la această sărbătoare nici oficialităţile oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice, Poliţiştii locali, Pompierii voluntari ai oraşului.
Focul de tabără, specific acestui eveniment, va fi aprins la ora 1815 de unul dintre Ionii serbaţi, desemnat de Sfatul Bătrânilor ca reprezentatul de onoare al sărbătoriţilor pe acest an, după care toţi invitaţii vor cânta în jurul focului tradiţionalul “La Mulţi Ani!”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus