Școala „Radu Selejan” din Sibiu va avea o sală de sport Reviewed by CD on . Școala "Radu Selejan" va avea o sală de sport și terenuri exterioare pentru handbal, baschet și minifotbal. Primăria Sibiu a realizat studiul de fezabilitate pe Școala "Radu Selejan" va avea o sală de sport și terenuri exterioare pentru handbal, baschet și minifotbal. Primăria Sibiu a realizat studiul de fezabilitate pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Școala „Radu Selejan” din Sibiu va avea o sală de sport

Școala „Radu Selejan” din Sibiu va avea o sală de sport

Școala „Radu Selejan” din Sibiu va avea o sală de sport
Școala „Radu Selejan” va avea o sală de sport și terenuri exterioare pentru handbal, baschet și minifotbal. Primăria Sibiu a realizat studiul de fezabilitate pentru această nouă investiție în educație.
Pe un teren în suprafață de 7.200 mp disponibil în perimetrul școlii Radu Selejan se vor amenaja:
o sală de sport cu vestiare, dușuri, grupuri sanitare, cabinete pentru profesorii de sport și magazie pentru materialele sportive. Clădirea va fi dotată cu pompe de căldură aer-apă, 200 de panouri fotovoltaice și 8 panouri solare. Iluminatul în noua clădire va fi eficient energetic, iar pardoseala sălii va fi alcătuită dintr-un PVC special pentru practicarea sportului, cu proprietăți antimicrobiene, antistatice si antifungice.
un teren de handbal/minifotbal de 800 mp și un teren de baschet de 440 de mp în curtea unității de învățământ
zone verzi în suprafață de peste 2.200 mp, amenajate cu iarbă, arbori și arbuști ornamentali
Următorul pas: elaborarea proiectului tehnic și contractarea execuției lucrărilor propriu-zise.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus