Școala Regina Maria din Sibiu se extinde Reviewed by CD on . Un corp al clădirii în care funcționează școala Regina Maria va fi mansardat. Serviciul de Administrare a Unităților de Învățământ a primit de la firma contract Un corp al clădirii în care funcționează școala Regina Maria va fi mansardat. Serviciul de Administrare a Unităților de Învățământ a primit de la firma contract Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Școala Regina Maria din Sibiu se extinde

Școala Regina Maria din Sibiu se extinde

Școala Regina Maria din Sibiu se extinde

Un corp al clădirii în care funcționează școala Regina Maria va fi mansardat. Serviciul de Administrare a Unităților de Învățământ a primit de la firma contractată studiul de fezabilitate și pentru această lucrare. Un corp al clădirii situate pe strada Emil Cioran va fi mansardat, în acest spațiu de 700 de m2 urmând să fie amenajate 6 săli de clasă. Astfel, învățământul în două schimburi va fi eliminat și la această școală.

Lucrările cuprind ridicarea zidăriei, construcția acoperișului în două ape, amenajarea scărilor care leagă mansarda de etajele inferioare și amenajările interioare. Lucrările au o valoare estimată de 2,8 milioane lei (fără TVA) și urmează să fie contractate prin procedură de achiziție.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus