Școala „Regina Maria” din Sibiu va fi extinsă Reviewed by CD on . Primăria Sibiu a contractat lucrările de mansardare parțială a Școlii Regina Maria. În urma unei proceduri de achiziție, contractul s-a încheiat cu firma SC Bal Primăria Sibiu a contractat lucrările de mansardare parțială a Școlii Regina Maria. În urma unei proceduri de achiziție, contractul s-a încheiat cu firma SC Bal Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Școala „Regina Maria” din Sibiu va fi extinsă

Școala „Regina Maria” din Sibiu va fi extinsă

Școala „Regina Maria” din Sibiu va fi extinsă

Primăria Sibiu a contractat lucrările de mansardare parțială a Școlii Regina Maria. În urma unei proceduri de achiziție, contractul s-a încheiat cu firma SC Balor Cons SRL la o valoare de 2,48 milioane lei.

“Principalul beneficiu care rezultă din extinderea școlii este eliminarea învățământului în două schimburi. Elevii vor mai avea la dispoziție încă șase săli de clasă și trei laboratoare care, cu siguranță, vor îmbunătăți condițiile de studiu la o școală foarte solicitată, situată în centrul orașului.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Contractul prevede mansardarea corpului B al clădirii, aceasta oferind un spațiu suplimentar de 700 mp. Constructorul are la dispoziție șapte luni pentru a realiza aceste lucrări, lucrările fiind preconizate a începe încă de la sfârșitul lunii ianuarie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus