Septuagenari din Sibiu, aflați sub influenţa alcoolului la volan Reviewed by CD on . La data de 6 martie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Sibiu au depistat un sibian în vârstă de 74 de ani, aflat sub influenţa alcoo La data de 6 martie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Sibiu au depistat un sibian în vârstă de 74 de ani, aflat sub influenţa alcoo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Septuagenari din Sibiu, aflați sub influenţa alcoolului la volan

Septuagenari din Sibiu, aflați sub influenţa alcoolului la volan

Septuagenari din Sibiu, aflați sub influenţa alcoolului la volan

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Sibiu au depistat un sibian în vârstă de 74 de ani, aflat sub influenţa alcoolului în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106C, la ieşirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie. Testarea alcoolscopică a şoferului a rezultat într-o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, şoferului fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la soluţionarea cauzei.

În aceeaşi seară, în jurul orei 22,30, sibianul s-a urcat din nou la volan şi a condus autoturismul de pe DJ 106C pe Calea Cisnădiei din mun. Sibiu până la intersecţia cu strada Liviu Ciulei unde a pierdut controlul direcţiei oprindu-se în şanţ. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testat din nou alcoolscopic, şoferul a avut un rezultat de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sibianul s-a ales cu încă un dosar penal, de această dată deschis pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.
Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Mun. Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus