Sibian reţinut, cercetat pentru furt calificat în formă continuată Reviewed by CD on . La data de 20 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 46 de ani, La data de 20 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 46 de ani, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sibian reţinut, cercetat pentru furt calificat în formă continuată

Sibian reţinut, cercetat pentru furt calificat în formă continuată

Sibian reţinut, cercetat pentru furt calificat în formă continuată

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 46 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată (12 acte materiale).

Bărbatul este bănuit că, în perioada septembrie 2023 – ianuarie 2024, ar fi sustras produse cosmetice, alimentare şi alcoolice din mai multe magazine de pe raza municipiului Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus