Sibiu: S-au deschis ofertele pentru programul „Lapte şi corn” din anul şcolar 2015-2016 Reviewed by CD on . Consiliul Judeţean Sibiu a dat startul programului “Laptele şi cornul” pentru anul şcolar 2015-2016. În data de 09.07.2015 a avut loc şedinţa de deschidere a of Consiliul Judeţean Sibiu a dat startul programului “Laptele şi cornul” pentru anul şcolar 2015-2016. În data de 09.07.2015 a avut loc şedinţa de deschidere a of Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: S-au deschis ofertele pentru programul „Lapte şi corn” din anul şcolar 2015-2016

Sibiu: S-au deschis ofertele pentru programul „Lapte şi corn” din anul şcolar 2015-2016

Sibiu: S-au deschis ofertele pentru programul „Lapte şi corn” din anul şcolar 2015-2016

Consiliul Judeţean Sibiu a dat startul programului “Laptele şi cornul” pentru anul şcolar 2015-2016. În data de 09.07.2015 a avut loc şedinţa de deschidere a ofertelor depuse în cadrul procedurii de licitaţie publică deschisă, organizată pentru atribuirea contractului având ca obiect „Furnizare şi distribuţie produse lactate şi de panificaţie pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore şi elevii din clasele 0-VIII din învăţământul preuniversitar de stat şi privat din judeţul Sibiu, pentru anul şcolar 2015-2016”.

„Pentru Consiliul Judeţean Sibiu acest program este unul important şi prioritar, pentru că putem oferi copiilor o gustare sănătoasă, de care cei fără posibilităţi financiare se bucură foarte mult. Sperăm ca ofertanţii să vină cu preţuri cât mai mici, procedurile să decurgă fără probleme, astfel ca în luna septembrie, când copiii se vor întoarce în şcoli şi grădiniţe, să primească produse de calitate din partea furnizorului care va câştiga licitaţia”, spune Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

În cadrul procedurii şase asocieri de firme din Sibiu, Alba, Gorj, Ilfov, Argeş, Vâlcea, Cluj, Mureş, Iaşi, Dâmboviţa, Timiş şi Prahova şi-au depus ofertele. Potrivit caietului de sarcini, produsele din lapte acceptate, în ambalaje individuale de 200 de mililitri, sunt cele tratate termic (UHT sau pasteurizate) şi produse din lapte fermentat care conţin cel puţin 90% din greutate lapte tratat termic: iaurt simplu, lapte bătut, sana sau chefir. În ceea ce priveşte produsele de panificaţie, acestea pot fi cornuri sau batoane şi produse derivate: covrigi simpli sau biscuiţi uscaţi, în ambalaje individuale de 80 de grame.

În zilele următoare comisia de evaluare verifică dosarele depuse de operatorii economici, pentru îndeplinirea tuturor condiţiilor de eligibilitate. Ofertanţii ale căror dosare sunt acceptate intră în faza finală de licitaţie electronică, în urma căreia se va stabili preţul final pentru pachetul lapte-corn ce urmează a fi furnizat în anul şcolar 2015-2016. Licitaţia electronica va porni de la preţul maxim pe pachet de 0,94 lei pentru un copil pe zi.

Finalizarea procedurii şi semnarea contractului de furnizare cu ofertantul declarat câştigător sunt programate pentru prima jumătate a lunii august 2015, iar din luna septembrie peste 43.200 de elevi din Judeţul Sibiu vor beneficia de acest program.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus