Spectacol în Sibiu (9 mai) Reviewed by CD on . O zi specială pentru Sibiu, pentru România și pentru Uniunea Europeană - 9 mai - se va încheia în Piața Mare. Summitul european și Ziua Europei vor fi marcate î O zi specială pentru Sibiu, pentru România și pentru Uniunea Europeană - 9 mai - se va încheia în Piața Mare. Summitul european și Ziua Europei vor fi marcate î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Spectacol în Sibiu (9 mai)

Spectacol în Sibiu (9 mai)

Spectacol în Sibiu (9 mai)

O zi specială pentru Sibiu, pentru România și pentru Uniunea Europeană – 9 mai – se va încheia în Piața Mare. Summitul european și Ziua Europei vor fi marcate în centrul orașului printr-o sărbătoare a muzicii. Primăria Municipiului Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului organizează și oferă acest eveniment publicului din Sibiu și oaspeților orașului.

De la ora 20 pe scena din Piața Mare va urca Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” care va ilustra prin joc și muzică o călătorie prin cele mai importante regiuni etnografice ale României. Se va derula istoria de 75 de ani a Junilor Sibiului prin intermediul fotografiilor, iar apoi va fi un tur prin tradițiile din Transilvania, Moldova și Muntenia. Banatul și Maramureșul vor contribui cu frumoase obiceiuri de nuntă, însuflețite de solistele Stana Stepănescu și Oana Tomoioagă. Finalul spectacolului va readuce spectatorii la Sibiu, pe Valea Târnavelor, zonă renumită pentru podgoriile întinse și vinul bun de altădată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus