Spectacole la Mediaș în cadrul evenimentului „Ziua Recoltei“ Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Mediaș organizează în data de 30 septembrie 2022 o nouă ediție a „Zilei Recoltei“, eveniment de tradiție în municipiul nostru. În acest an Primăria Municipiului Mediaș organizează în data de 30 septembrie 2022 o nouă ediție a „Zilei Recoltei“, eveniment de tradiție în municipiul nostru. În acest an Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Spectacole la Mediaș în cadrul evenimentului „Ziua Recoltei“

Spectacole la Mediaș în cadrul evenimentului „Ziua Recoltei“

Spectacole la Mediaș în cadrul evenimentului „Ziua Recoltei“

Primăria Municipiului Mediaș organizează în data de 30 septembrie 2022 o nouă ediție a „Zilei Recoltei“, eveniment de tradiție în municipiul nostru. În acest an, manifestarea se va desfășura în Piața Regele Ferdinand I și va debuta la ora 10:00, cu slujba religioasă.
Programul va continua, între orele 10:30 și 12:30 cu momente artistice pregătite de către cei peste 1000 de preșcolari și elevi ai unităților de învățământ din municipiul Mediaș, însoțiți de către cadre didactice. De asemenea, nu vor lipsi tradiționala paradă a costumelor de toamnă, precum și diverse concursuri tematice organizate pentru copiii participanți la eveniment.
Începând cu ora 13:30, medieșenii prezenți la „Ziua Recoltei“ vor putea asista la un program artistic dedicat acestei sărbători, în compania interpreților și ansamblurilor locale de muzică și dansuri folclorice, dar și alături de artiști consacrați ai muzicii populare românești. Vor urca pe scena amplasată în Piața Regele Ferdinand I reprezentanți ai Clubului Copiilor Mediaș, ansamblurile folclorice „Târnavele“ și „Muguri de pe Târnave“, Costel Popa, Aurelian Suciu, Emilia Muntean, Cosmina Fulea, Luminița Dejan, Filuț Tabără, Bianca Crețu, Aurica Bacea, Ceterașii de pe Câmpie, Marius Ciprian Pop, Mariana Deac, Mariana și Adriana Anghel, Mihaela și Ciprian Istrate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus