Sibiul și orașul Landshut din Germania sărbătoresc anul acesta 20 de ani de prietenie Reviewed by CD on . Sibiul și orașul Landshut din Germania sărbătoresc anul acesta 20 de ani de prietenie, de la semnarea acordului de înfrățire. Primarul Astrid Fodor a fost invit Sibiul și orașul Landshut din Germania sărbătoresc anul acesta 20 de ani de prietenie, de la semnarea acordului de înfrățire. Primarul Astrid Fodor a fost invit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sibiul și orașul Landshut din Germania sărbătoresc anul acesta 20 de ani de prietenie

Sibiul și orașul Landshut din Germania sărbătoresc anul acesta 20 de ani de prietenie

Sibiul și orașul Landshut din Germania sărbătoresc anul acesta 20 de ani de prietenie

Sibiul și orașul Landshut din Germania sărbătoresc anul acesta 20 de ani de prietenie, de la semnarea acordului de înfrățire. Primarul Astrid Fodor a fost invitat de edilul din Landshut, primarul Alexander Putz, să participe alături de o delegație din Sibiu la manifestările organizate pe parcursul a 3 zile.
Teatrul de Balet Sibiu a prezentat spectacolul „Romeo și Julieta”, cei peste 400 de spectatori amplaudându-i minute în șir la scenă deschisă. Printre altele, programul a inclus și o expoziție intitulată „Memories”, cu fotografii și lucrări în acuarelă pe tema Sibiului. Au fost și momente muzicale și de dans, organizate de partenerii din Landshut – Asociația de Prietenie Landshut – Sibiu/Hermannstadt, al cărui președinte este doamna Dorith Wegmann.
La ceremonia oficială prin care s-au marcat oficial cele două decenii de colaborare între Sibiu și Landshut, primarii celor două orașe s-au adresat celor prezenți, descriind atât relația construită până în prezent prin efortul și entuziasmul ambilor parteneri, cât și perspectiva lor pentru continuarea colaborării.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus