Strada Dorobanților din Sibiu va fi modernizată Reviewed by CD on . Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților, situată în cartierul Gușterița, în zona Gării. Acesta prevedere realizarea p Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților, situată în cartierul Gușterița, în zona Gării. Acesta prevedere realizarea p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Strada Dorobanților din Sibiu va fi modernizată

Strada Dorobanților din Sibiu va fi modernizată

Strada Dorobanților din Sibiu va fi modernizată

Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților, situată în cartierul Gușterița, în zona Gării. Acesta prevedere realizarea proiectului tehnic în termen de 45 de zile de la semnarea contractului și apoi realizarea lucrărilor propriu zise în termen de patru luni.

Rețelele de apă și canalizare de pe această stradă sunt în curs de modernizare printr-o lucrare inițiată de SC Apă Canal SA.

În contractul încheiat de Primăria Sibiu este prevăzută amenajarea carosabilului și a trotuarelor, precum și modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea de stâlpi cu corpuri de iluminat cu LED. Va fi instalată și tubulatura subterană pentru coborârea ulterioară a cablurilor suspendate. De asemenea, se va lucra și la canalizarea pluvială pentru o mai bună scurgere a apelor de ploaie.

Valoarea contractului de lucrări este de 3,4 milioane de lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus