Nereguli în domeniul silvic descoperite de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . În perioada 1 - 7 februarie a.c., poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, împreună cu reprezentanţii Gărzii În perioada 1 - 7 februarie a.c., poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, împreună cu reprezentanţii Gărzii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Nereguli în domeniul silvic descoperite de polițiștii sibieni

Nereguli în domeniul silvic descoperite de polițiștii sibieni

Nereguli în domeniul silvic descoperite de polițiștii sibieni

În perioada 1 – 7 februarie a.c., poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, împreună cu reprezentanţii Gărzii Forestiere Sibiu, au desfăşurat acţiuni specifice de control al activităţii desfăşurate în cadrul unei societăţi comerciale specializate în prelucrarea, depozitarea şi comercializarea de material lemnos, cu punct de lucru în localitatea Râu Sadului.

Ca urmare a verificărilor efectuate în depozitul societăţii, precum şi cu privire la legalitatea documentelor întocmite, poliţiştii au constatat neconcordanţe între stocurile faptice şi cele valorice de material lemnos.

De asemenea, poliţiştii sibieni au constatat că reprezentanţii societăţii nu deţin documente legale de provenienţă pentru o parte din materialul lemnos depozitat.

Astfel, s-a dispus confiscarea valorică a 21,864 de mc lemn rotund răşinoase, în valoare de 4.066 de lei, fără TVA, precum şi confiscarea faptică a 139,729 mc de lemn rotund din specia molid, material predat reprezentanţilor ocolului silvic competent în zonă.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 20.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus