Summitul șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană se desfășoară în Sibiu Reviewed by CD on . Summitul informal al Consiliului Uniunii Europene a început la Sibiu. În orașul transilvănean 27 de șefi de stat și guvern din Uniunea Europeană discută viitoru Summitul informal al Consiliului Uniunii Europene a început la Sibiu. În orașul transilvănean 27 de șefi de stat și guvern din Uniunea Europeană discută viitoru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Summitul șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană se desfășoară în Sibiu

Summitul șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană se desfășoară în Sibiu

Summitul șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană se desfășoară în Sibiu

Summitul informal al Consiliului Uniunii Europene a început la Sibiu. În orașul transilvănean 27 de șefi de stat și guvern din Uniunea Europeană discută viitorul Europei.
În data de 8 mai, Sibiul a găzduit două evenimente a căror temă a fost Europa și Uniunea Europeană:

Primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor a participat miercuri, 8 mai, la Conferința Internațională „Viitorul Europei. Perspectivele evoluțiilor contemporane”, găzduită de Universitatea Lucian Blaga Sibiu. Evenimentul a fost deschis de Președintele României, ES Klaus Iohannis cu un discurs pro-european, în care a arătat că locul României este în Europa. Conferința este organizată de universitatea sibiană sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, în colaborare cu Centrul pentru Prevenirea Conflictelor și Early Warning București și se desfășoară în perioada 8-10 mai 2019, în contextul Summit-ului Consiliului European.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus