Tânăr din Cisnădie, depistat la volan sub influența drogurilor Reviewed by CD on . La data de 20 august a.c., în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul La data de 20 august a.c., în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Tânăr din Cisnădie, depistat la volan sub influența drogurilor

Tânăr din Cisnădie, depistat la volan sub influența drogurilor

Tânăr din Cisnădie, depistat la volan sub influența drogurilor

La data de 20 august a.c., în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Victoriei de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din Cisnădie.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus