Acțiuni pentru protejarea fondului piscicol în județul Sibiu Reviewed by CD on . Polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu și reprezentanți ANPA, au des Polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu și reprezentanți ANPA, au des Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Acțiuni pentru protejarea fondului piscicol în județul Sibiu

Acțiuni pentru protejarea fondului piscicol în județul Sibiu

Acțiuni pentru protejarea fondului piscicol în județul Sibiu

Polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu și reprezentanți ANPA, au desfășurat o amplă acțiune pe linia prevenirii și combaterii pescuitului ilegal, pe râul Olt, în zona localităților Racovița și Săcădate.

Acțiunea s-a axat pe verificarea respectării normelor legale cu privire la deținerea de către pescari a permiselor de pescuit, numărul de lansete folosite la pescuit, pescuitul la o distanță mai mare de 500 de metri în aval de baraje și de pilonii aflați în albiile râurilor etc.

Pentru neregulile constatate (pescuitul fără a deține permis, nerespectarea obligațiilor privind deținătorii permisului ), polițiștii sibieni au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.800 de lei, conform O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus