Ilegalități constatate de polițiștii sibieni, în domeniul silvic Reviewed by CD on . Polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Sibiu, au desfășurat o acțiun Polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Sibiu, au desfășurat o acțiun Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ilegalități constatate de polițiștii sibieni, în domeniul silvic

Ilegalități constatate de polițiștii sibieni, în domeniul silvic

Ilegalități constatate de polițiștii sibieni, în domeniul silvic

Polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Sibiu, au desfășurat o acțiune de control al circulației materialelor lemnoase, în vederea combaterii ilegalităților din domeniul silvic, în fondul forestier al localității Șura Mare.

Cu această ocazie, un agent economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei pentru că a transportat cu 9,3 mc de material lemnos mai mult decât ceea ce era înscris pe avizul de însoțire.

Alte 2 persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 lei, după ce polițiștii au constatat că au reprimit o partidă lăsând pe picior un număr de 221 de arbori neexploatati, deși au fost marcați pentru taiere.

De asemenea au existat diferențe de stoc, fiind confiscată cantitatea de 4,45 mc de material lemnos.

Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus