Tânăr din Sibiu, cercetat sub control judiciar după ce a spart un autoturism Reviewed by CD on . Un tânăr de 19 ani, domiciliat în municipiul Sibiu a fost reținut pentru 24 de ore, împotriva să existând suspiciunea rezonabilă că a săvârșit o infracțiune de Un tânăr de 19 ani, domiciliat în municipiul Sibiu a fost reținut pentru 24 de ore, împotriva să existând suspiciunea rezonabilă că a săvârșit o infracțiune de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Sibiu, cercetat sub control judiciar după ce a spart un autoturism

Tânăr din Sibiu, cercetat sub control judiciar după ce a spart un autoturism

Tânăr din Sibiu, cercetat sub control judiciar după ce a spart un autoturism

Un tânăr de 19 ani, domiciliat în municipiul Sibiu a fost reținut pentru 24 de ore, împotriva să existând suspiciunea rezonabilă că a săvârșit o infracțiune de furt din auto.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că tânărul a comis o infracțiuni de furt din auto, în noaptea de 08/ 09 august a.c., prejudiciul creat fiind de 1.500 lei. În cadrul cercetărilor, s-a reușit recuperarea integrală a prejudiciului creat.

În cursul zilei de ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus cercetarea suspectului sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus