Sibian reţinut pentru 24 de ore, după ce a spart un autoturism Reviewed by CD on . Un sibian de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore fiind cercetat sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de furt calificat şi cinci fapte de tentativă de fur Un sibian de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore fiind cercetat sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de furt calificat şi cinci fapte de tentativă de fur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibian reţinut pentru 24 de ore, după ce a spart un autoturism

Sibian reţinut pentru 24 de ore, după ce a spart un autoturism

Sibian reţinut pentru 24 de ore, după ce a spart un autoturism

Un sibian de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore fiind cercetat sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de furt calificat şi cinci fapte de tentativă de furt calificat.
În fapt, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, au stabilit faptul că în data de 15 iulie, în jurul orei 0300, tânărul de 18 ani ar fi pătruns prin efracţie într-un autoturism de unde ar fi sustras un portofel şi suma de 50 lei. Totodată, acesta ar fi încercat să pătrundă în alte cinci autoturisme.
Faţă de tânăr s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus