Tânăr din Șura Mare implicat într-o tamponare cu o mașină furată și fără a deține permis de conducere Reviewed by CD on . În data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 03,15, în urma unui apel 112, polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat pe str. Abatorului din municipiul Sibiu, În data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 03,15, în urma unui apel 112, polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat pe str. Abatorului din municipiul Sibiu, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Șura Mare implicat într-o tamponare cu o mașină furată și fără a deține permis de conducere

Tânăr din Șura Mare implicat într-o tamponare cu o mașină furată și fără a deține permis de conducere

Tânăr din Șura Mare implicat într-o tamponare cu o mașină furată și fără a deține permis de conducere

În data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 03,15, în urma unui apel 112, polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat pe str. Abatorului din municipiul Sibiu, unde a fost sesizată producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare).

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în comuna Șura Mare (județul Sibiu), în jurul orei 03,00, a sustras un autoturism din curtea unui imobil din municipiul Sibiu unde funcționează o societate comercială cu program non-stop, autoturism pe care l-a condus până pe str. Abatorului unde a fost implicat într-o autotamponare, intrând în coliziune cu un stâlp. Tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere (art. 335 alin.1 cod penal) și furt în scop de folosință (art. 230 alin.1 cod penal).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus