Tânăr din Topârcea, arestat preventiv după ce ar fi furat 12.600 de lei dintr-o locuință Reviewed by CD on . În continuarea cercetărilor desfășurate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 25 noiembrie a.c., polițiștii Bir În continuarea cercetărilor desfășurate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 25 noiembrie a.c., polițiștii Bir Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Topârcea, arestat preventiv după ce ar fi furat 12.600 de lei dintr-o locuință

Tânăr din Topârcea, arestat preventiv după ce ar fi furat 12.600 de lei dintr-o locuință

Tânăr din Topârcea, arestat preventiv după ce ar fi furat 12.600 de lei dintr-o locuință

În continuarea cercetărilor desfășurate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 25 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale au reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din satul Topârcea.

Tânărul este bănuit că, la data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 01,30, ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Avram Iancu, de unde ar fi sustras suma de 12.600 de lei.

La data de 26 noiembrie a.c., Judecătoria Sibiu a admis propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a persoanei în cauză.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus