Noi piste pentru biciclete în Sibiu Reviewed by CD on . Primarul Astrid Fodor a semnat marți, 26 noiembrie, contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a unui coridor de deplasare cu bicicleta Primarul Astrid Fodor a semnat marți, 26 noiembrie, contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a unui coridor de deplasare cu bicicleta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noi piste pentru biciclete în Sibiu

Noi piste pentru biciclete în Sibiu

Noi piste pentru biciclete în Sibiu

Primarul Astrid Fodor a semnat marți, 26 noiembrie, contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a unui coridor de deplasare cu bicicleta pentru conectarea cartierului Ștrand cu zona centrală și parcul Sub Arini.

„Încă o dată demostrăm că ne preocupă creșterea mobilității în Sibiu. Prin semnarea acestui contract mai facem un pas spre crearea unei infrastructuri care să încurajeze sibienii să folosească în condiții sigure pistele de biciclete și să opteze cât mai mult pentru folosirea bicicletei ca mijloc alternativ de deplasare către locul de muncă, către diferite zone de interes din oraș sau în natură pentru a petrece timpul liber ” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu).

Investiția presupune crearea unei coridor de deplasare cu bicicleta pe o lungime de aproximativ 2,3 km, format din piste de biciclete cu delimitare corespunzătoare de traficul rutier și pietonal, zone shared – space și zone de tranzit. Pistele nou create vor avea o lățime de 2 m (pentru cele în dublu sens) și respectiv 1m (pentru tronsoanele cu sens unic). Acestea sunt prevăzute și cu un spațiu de siguranță de 0,5 m sau 1 m, iar pe anumite tronsoane sunt amplasați inclusiv separatori fizici.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus