Tânără de 18 ani, fără permis, depistată la volan Reviewed by CD on . La data de 27 martie a.c., în jurul orei 11,00, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Govora de către La data de 27 martie a.c., în jurul orei 11,00, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Govora de către Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânără de 18 ani, fără permis, depistată la volan

Tânără de 18 ani, fără permis, depistată la volan

Tânără de 18 ani, fără permis, depistată la volan

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 11,00, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Govora de către o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în orașul Dumbrăveni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cea aflată la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele tinerei fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În momentul opririi autoturismului, s-a constatat că tânăra era însoțită de tatăl ei, care îi încredințase autovehiculul spre a fi condus pe drumurile publice. Pe numele bărbatului, în vârstă de 48 de ani, domiciliat tot în Dumbrăveni, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Mediaș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus