Acțiunea Scutul Pădurii în județul Sibiu Reviewed by CD on . În cursul zilei de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică, împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Sibiu, au desfăşurat În cursul zilei de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică, împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Sibiu, au desfăşurat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiunea Scutul Pădurii în județul Sibiu

Acțiunea Scutul Pădurii în județul Sibiu

Acțiunea Scutul Pădurii în județul Sibiu

În cursul zilei de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică, împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Sibiu, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor din domeniul silvic.

Cu această ocazie, în jurul orei 14,30, pe DN 14, în afara localităţii Copşa Mică, poliţiştii au oprit pentru control un autocamion încărcat cu material lemnos.
În urma consultării avizului deţinut de către transportator, s-a constatat că informaţiile privind cantitatea de material lemnos transportat înscrisă în aviz nu concordă cu realitatea.

Avizul de transport prevedea cantitatea de 28,37 mc material lemnos, în realitate fiind transportată cantitatea de 36,64 material lemnos din specia fag şi carpen.

Astfel, poliţiştii au luat măsura sancţionării administratorului societăţii deţinătoare a mijlocului de transport cu amendă în valoare de 6.000 de lei, iar cantitatea de 8,27 mc material lemnos a fost confiscată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus