Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în Sibiu Reviewed by CD on . La data de 3 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au reţinut un bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Vrancea, fiind cercetat penal sub aspectul La data de 3 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au reţinut un bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Vrancea, fiind cercetat penal sub aspectul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în Sibiu

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în Sibiu

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în Sibiu

La data de 3 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au reţinut un bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Vrancea, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului şi modificarea urmelor acestuia.

În fapt, în dimineaţa zilei de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 11:30, bărbatul conducea un autoturism pe str. Henri Coandă din municipiul Sibiu, iar la intersecţia cu str. Maşiniştilor a pătruns în intersecţie şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus dinspre str. Strungului de către un sibian, în vârstă de 65 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier, o persoană de sex feminin, în vârstă de 65 de ani, pasageră în maşină condusă de sibian, a fost uşor accidentată.

La faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că bărbatul din Vrancea se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilometru Alcotest, rezultatul fiind de 1,23 mg/ l alcool pur în aerul expirat; totodată, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice îi era suspendată.
Mai mult, şoferul a mutat poziţia maşinii cu câţiva metri şi a părăsit locul accidentului.

În baza probatoriului administrat, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus