Un bărbat din Săliște, fără permis și sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașina Reviewed by CD on . Fără permis și sub influența alcoolului a fost depistat un alt bărbat, acesta din urmă răsturnându-se cu autoturismul condus pe raza localității Galeș, la aceea Fără permis și sub influența alcoolului a fost depistat un alt bărbat, acesta din urmă răsturnându-se cu autoturismul condus pe raza localității Galeș, la aceea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Săliște, fără permis și sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașina

Un bărbat din Săliște, fără permis și sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașina

Un bărbat din Săliște, fără permis și sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașina

Fără permis și sub influența alcoolului a fost depistat un alt bărbat, acesta din urmă răsturnându-se cu autoturismul condus pe raza localității Galeș, la aceeași dată, în jurul orei 01,30.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Săliște, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz au fost declanșate cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus