Reținuți și cercetați de polițiștii sibieni pentru înșelăciune prin intermediul site-urilor de vânzare – cumpărare Reviewed by CD on . La data de 31 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat și o femeie, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infr La data de 31 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat și o femeie, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținuți și cercetați de polițiștii sibieni pentru înșelăciune prin intermediul site-urilor de vânzare – cumpărare

Reținuți și cercetați de polițiștii sibieni pentru înșelăciune prin intermediul site-urilor de vânzare – cumpărare

Reținuți și cercetați de polițiștii sibieni pentru înșelăciune prin intermediul site-urilor de vânzare – cumpărare

La data de 31 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat și o femeie, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

În fapt, în cursul lunii iunie a acestui an, femeia în vârstă de 21 de ani și bărbatul în vârstă de 22 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare un sibian, oferindu-i spre vânzare o replică a unui telefon mobil.

Sibianul îl contactase pe bărbat în urma postării de către acesta din urmă pe un site de vânzări – cumpărări  a unui anunț prin care oferea spre vânzare un telefon mobil. Ulterior, sibianul s-a întâlnit cu femeia în municipiul Sibiu, aceasta oferindu-i o cutie în care s-ar fi aflat produsul în cauză în schimbul căruia a primit suma de 3.550 de lei.

Cei doi ilfoveni au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere legală.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus