Un sibian a ajuns cu mașina în șanț, după ce a condus băut Reviewed by CD on . În data de 11 iunie, în jurul orei 14,00, un sibian în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106C, pe direcția Cisnădie - Sibiu, a pierdut În data de 11 iunie, în jurul orei 14,00, un sibian în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106C, pe direcția Cisnădie - Sibiu, a pierdut Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un sibian a ajuns cu mașina în șanț, după ce a condus băut

Un sibian a ajuns cu mașina în șanț, după ce a condus băut

Un sibian a ajuns cu mașina în șanț, după ce a condus băut

În data de 11 iunie, în jurul orei 14,00, un sibian în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106C, pe direcția Cisnădie – Sibiu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-un șanț ce mărginește drumul pe partea stângă a sensului de deplasare.

Conducătorul auto nu a suferit vătămări corporale.

La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,09 mg/ l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legal admisă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus