Un șofer din Cisnădie s-a urcat băut la volan Reviewed by CD on . La data de 9 mai a.c., în jurul orei 17,30, în orașul Cisnădie, un localnic în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Băilor, a pierdu La data de 9 mai a.c., în jurul orei 17,30, în orașul Cisnădie, un localnic în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Băilor, a pierdu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer din Cisnădie s-a urcat băut la volan

Un șofer din Cisnădie s-a urcat băut la volan

Un șofer din Cisnădie s-a urcat băut la volan

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 17,30, în orașul Cisnădie, un localnic în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Băilor, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreapta a direcției de deplasare.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

Polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus