Lucrările de modernizare la Spitalul de Pediatrie Sibiu continuă Reviewed by CD on . Primăria Sibiu a început și achiziția de dotări. „La Spitalul de Pediatrie lucrăm la extinderea unității de primiri urgențe, precum și la dotarea ambulatoriilor Primăria Sibiu a început și achiziția de dotări. „La Spitalul de Pediatrie lucrăm la extinderea unității de primiri urgențe, precum și la dotarea ambulatoriilor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrările de modernizare la Spitalul de Pediatrie Sibiu continuă

Lucrările de modernizare la Spitalul de Pediatrie Sibiu continuă

Lucrările de modernizare la Spitalul de Pediatrie Sibiu continuă

Primăria Sibiu a început și achiziția de dotări.

„La Spitalul de Pediatrie lucrăm la extinderea unității de primiri urgențe, precum și la dotarea ambulatoriilor, investiții în valoare de 11,8 milioane de lei, asigurate din fonduri europene nerambursabile. Lucrările de la Urgențe se desfășoară fără oprirea activității medicale și de aceea s-au luat măsuri speciale pentru desfășurarea acestora. Vreau să felicit conducerea Spitalului pentru modul în care a gestionat această situație și să mulțumesc personalului medical pentru înțelegere. În paralel achiziționăm echipamente performante și moderne atât pentru Urgențe, cât și pentru ambulatoriile de specialitate, parcurgând procedurile de achiziții publice.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

În prezent se lucrează la:

– Extinderea spațiilor destinate primirii urgențelor în sediul situat la Luther (str. Barițiu)

– Achiziția de echipamente performante pentru unitatea de primiri urgențe

– Achiziția de echipamente performante pentru cabinetele ambulatoriului SpitaluluiÎn această lună vor începe și lucrările de extindere a spațiilor destinate Ambulatoriului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus