Urmărire în Mediaș pentru prinderea unui minor aflat la volan Reviewed by CD on . La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 23,45, pe strada Herman Oberth din municipiul Mediaş, un conducător auto nu a oprit la semnalele regulamentare ale po La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 23,45, pe strada Herman Oberth din municipiul Mediaş, un conducător auto nu a oprit la semnalele regulamentare ale po Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărire în Mediaș pentru prinderea unui minor aflat la volan

Urmărire în Mediaș pentru prinderea unui minor aflat la volan

Urmărire în Mediaș pentru prinderea unui minor aflat la volan

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 23,45, pe strada Herman Oberth din municipiul Mediaş, un conducător auto nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, şi-a continuat deplasarea pe strada Rubinului, unde a pătruns în perimetrul unui loc de joacă acroşând un tobogan, după care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un minor în vârstă de 16 ani, din localitatea Bazna, la testarea sa alcoolscopică rezultând o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere din culpă.

În perioada 25 – 27 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri continuă acţiunile de prevenire a producerii de accidente rutiere pe fondul vitezei excesive sau neadaptate, al depăşirilor neregulamentare şi al conducerii sub influenţa alcoolului.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza de rulare la condiţiile meteo – rutiere, să se asigure temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre de schimbare a direcţiei de deplasare şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus