Accident produs în Mediaș Reviewed by CD on . La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 10,00, în municipiul Mediaş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Greweln, o localnică în vârstă de 44 de ani La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 10,00, în municipiul Mediaş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Greweln, o localnică în vârstă de 44 de ani Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Mediaș

Accident produs în Mediaș

Accident produs în Mediaș

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 10,00, în municipiul Mediaş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Greweln, o localnică în vârstă de 44 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă a părţii carosabile.

Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor două autoturisme.

În urma testării alcoolscopice a conducătoarei auto, s-a constatat că femeia ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, având o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii medieşeni au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus